Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد مصطفوی که در تماشاخانه پالیز نمایش «فیل در تاریکی» را روی صحنه برده است از بدهکاری تماشاخانه سابق پالیز می‌گوید. ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۲:۱۶ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، کمتر پیش می‌آید که نمایشی در فضای پرکار تئاتر ایران مورد نظر بیشتر منتقدان و روزنامه‌نگاران قرار گیرد و در فضای مجازی بیشترین حجم مطالب پیرامونش، تحسین کارگردان و گروهش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایش‌هایی که مشمول تمجیدهای همه‌ سویه می‌شوند اساساً‌ مورد توجه گروه‌های مختلف تئاتربین قرار می‌گیرند؛ اما شرایط برای مهرداد مصطفوی و نمایش «فیل در تاریکی» به گونه‌ای دیگر رقم خورده است. این نمایش که در تماشاخانه پالیز موفقیت خوبی کسب کرده است و مورد توجه عموم منتقدان قرار گرفته بود، این روزها مورد کم‌لطفی مخاطب قرار گرفته است.

مهرداد مصطفوی در گفتگو با تسنیم می‌گوید «در تئاتر شهر سیستم مناسبی در حوزه مسائل مالی وجو دارد که به نسبت در بخش خصوصی وجود ندارد.»

این گفته مصطفوی اشاره به مشکلاتی دارد که او در پالیز تجربه کرده است. اگرچه او و نمایشش در پالیز موفق بودند؛‌اما پالیز در موفقیت این گروه همکاری کامل نکرده است و هنوز به گروه بدهکار است. مصطفوی به تسنیم می‌گوید «تهیه‌کننده ما که بار اولش بود متوجه نمی‌شود چه قراردادی بسته است. به ما گفته شده است که ما تا 26 شهریور اجرا برویم؛ اما ناگهان به ما گفتند چنین نیست و باید سالن را تحویل دهید. سالن‌دار بدون شک از شرایط اجرا خبردار بوده است که وضعیت اجرای ما به چه شکلی خواهد بود. ما خودمان برای تمدید مجوز اقدام کردیم تا بتوانیم تا تاریخ 26ام شهریور اجرا برویم.»

مصطفوی اما متوجه می‌شود که شرایط توسط سالندار برای اجرا تا 26 شهریور مهیا نمی‌شود. او می‌گوید «من سه‌شنبه، یک هفته پیش از پایان اجرا، به تیوال گفتم تا دوشنبه سامانه برای ما باز باشد؛ اما گفت پالیزدار گفته است تا جمعه باز باشد. لذا ما در تیوال اعلام کردیم جمعه اجرای پایانی است؛ اما روز پایانی پالیزدار گفت چه کسی گفته جمعه روز پایانی است و باید تا دوشنبه اجرا بروید وگرنه باید خسارت بدهید. پالیزدار گفت این کار برای تبلیغات است و کار جالبی است؛  در حالی که من مخالف چنین رویه تبلیغاتی بودم و به او گفتم برای دو روز اجرا اعلام نمی‌کنند نمایش تمدید شده است.»

وی تأکید می‌کند «من حاضر به پرداخت ضرر و زیان بودم و گفتم اجرا نمی‌روم. ناگهان پالیزدار زنگ زد که بیاید دکور را جمع کنید وگرنه دیگر خبری از پالیز نیست و من گفتم چگونه در زمان اندک دکور را جمع کنیم. زمان اندکی برای جمع‌آوری دکور داشتیم و با تعداد اندکی از گروه شب دکور را جمع‌آوری کردیم.»

مصطفوی همچنین با اشاره به وضعیت خوب فروش در روزهای آخر نمایشش، از ناهماهنگی‌ها در شرایط ثبت بلیت‌های خارج از ظرفیت به خبرنگار تسنیم می‌گوید «در روزهای آخر ما بیشتر بلیت‌هایمان خارج از ظرفیت بود که احتمال می‌دهم در سامانه تیوال ثبت نمی‌شود و متصدی گیشه نیز خبر نداشت آن را چگونه محاسبه می‌کنند.»

حال کارگردان «فیل در تاریکی» از ناپدید شدن پالیزدار و تلفنی شدن مکالماتش می‌گوید. «از روزی که دکور را بردیم خبری از پالیزدار نیست و مدام تلفنی گفته است آرام آرام باید صحبت کنیم. بعدها فهمیدیم پالیزدار به دیگران هم تسویه نکرده است و نمایش‌ آهواره نیز طلبکار است.»

وی درباره رفتن به تماشاخانه مستقل، ضمن تشکر از مصطفی کوشکی می‌گوید «من گفتم در مستقل می‌توانم خسارت متحمل شده را جبران کنم. در مستقل وضعیت خوب نیست. یکی می‌گوید ساعتش بد است و یکی می‌گوید قبلاً دیده شده است و یکی می‌گوید دارید با تئاتر لاکچری می‌جنگید.»

مصطفوی در پاسخ به این پرسش که خودش علت افت شدید فروش پس از آمدن به مستقل را چه می‌داند، گفت «قرارداد ما مستقل برد برد است؛ اما باز نتوانستیم موفق به جذب مخاطب بشویم. شکل سالن مستقل و میزانسن ما نسبت به پالیز خیلی درست‌تر است و از پالیز از منظر کیفی کار افت نکرده است. به زعم من چون کار را بسیاری دیده‌اند و صفحات تبلیغات‌کننده ما این احساس را دارند که چرا باید فیل در تاریکی را تبلیغ کنند و می‌گویند مخاطب درباره تئاتر تو می‌داند،‌ دچار افت مخاطب شده‌ایم.»

وی درباره وضعیت تبلیغات تئاتر می‌گوید «من چیدمان تبلیغاتی را بلد نیستم و اگر کسی بود که کار بلد این ماجرا بود از این فرصت اجرای مجدد بهره می‌برد و من تنها سعی کردم با چیدن برخی افراد پروپاگاندایی ایجاد کنم که شاید من و دوستان بلد نیستند. با این وجود هنوز بازخورد خوبی داریم.»

این کارگردان جوان با ابراز ناآگاهی از شرایط حمایت‌‌های دولتی از نمایش‌ها می‌گوید «فکر نمی‌کنم سالن‌های خصوصی مورد حمایت اداره کل هنرهای نمایشی قرار بگیرد و خبر هم ندارم. از اداره کل تنها آقای تجنگی کار را دید و مرا تمجید کرد و گفت در فجر شرکت کن تا مورد حمایت قرار بگیری.»

او درباره شرایط تولید کارش در شرایط اکنون نیز می‌گوید «در اجرای مستقل دیگر تهیه‌کننده‌ای ندارم و خودم مسائل مالی را پیش می‌برم. در پالیز هم تهیه‌کننده صرفاً هزینه کار را داد و امور تولیدی با خودم بود. تهیه‌کننده اساساً یک سرمایه‌گذار بود؛ چرا که تهیه‌کننده کسی است که با بازیگران قرارداد می‌بندد و بازیگر را درگیر شرایط فروش نمی‌کند.»

انتهای پیام/

 

R1369/P1356/S4,34/CT3 واژه های کاربردی مرتبط تئاتر مستقل تهران پردیس تئاتر پالیز تئاتر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تئاتر مستقل تهران تئاتر تئاتر مستقل تهران تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است

به گزارش خبرنگار مهر، آئین بهره‌برداری از سومین زمین چمن طبیعی مدرسه فوتبال مصطفوی در باشگاه شرکت نفت اصفهان عصر دوشنبه با حضور نماینده منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیران شرکت نفت، هنرجویان و بازیکنان این مدرسه و خانواده‌های آنان برگزار شد.

در حاشیه این مراسم حامد یزدیان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درخصوص نیاز استان به افزایش سرانه و فضاهای ورزشی، اظهار داشت: یکی از راه‌کارهای افزایش سرانه ورزشی این است که مردم را باید درگیر ورزش کرده و سرمایه‌های خُرد آنان را نیز وارد فضاهای ورزشی کرد.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از دستگاه‌های دولتی ما، زمین‌های چمن یا امکانات ورزشی دارند که طی سال‌های پیش مختص کارمندان آنان بوده و اکنون بلااستفاده است یا در برخی روزها استفاده نمی‌شود؛ این فضاها را باید به کمک ورزش استان آورد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سرمایه گذاری در زیرساخت ورزشی سرمایه زیادی نیاز دارد، افزود: لازم است که هم امکانات دولتی و هم داشته‌های مردمی در راستای توسعه ورزش استان به میدان بیاید زیرا این مهم بر شادی و نشاط و سلامتی جامعه مؤثر است.

همچنین محمدسعید مصطفوی مدیرعامل مدرسه فوتبال مصطفوی نیز در گفت‌وگو با مهر با اشاره به بهره برداری رسمی از سومین زمین چمن طبیعی این آکادمی‌، اظهار داشت: این مدرسه فوتبال دو زبانه که از سال ۱۳۹۷ تأسیس شده هم اینک دارای ۵۰۰ بازیکن در رده سنی پنج تا ۱۵ سال است و ۳۲ نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند.

وی ابراز داشت: پس از سال‌ها عدم فعالیت در زمین چمن شرکت نفت در اصفهان، این فضای ورزشی با حمایت و همکاری مدیران شرکت در اختیار مدرسه فوتبال مصطفوی قرار گرفت و منجر به احیای دوباره این زمین چمن شد.

به گزارش مهر، در این مراسم که با حضور نماینده منتخب مردم و شماری از مدیران شرکت نفت اصفهان برگزار شد، از اپلیکیشن مدرسه فوتبال مصطفوی نیز رونمایی شد.

کد خبر 6098728

دیگر خبرها

  • کوشک جلالی، کرمی، سعیدی و موسویان به تئاتر ایرانشهر می آیند
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • جدیدترین تصویر از وضعیت اسفناک تئاتر شهر + عکس
  • برزیل به تهران می‌آید و کل فوتسال را تکان می‌دهد!
  • برخورد جدی با هنجارشکنان مهم‌ترین اولویت دستگاه قضایی است
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است
  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»