Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان به حوزه کشاورزی دیجیتال ورود کرد تا فناوری‌ها به گسترش کشاورزی مدرن در کشور کمک کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ شاید ندانیم که اینترنت اشیا نقشی موثر در شکل گیری کشاورزی دیجیتال دارد. یک فناوری نوظهور و نوین که اساس کشاورزی را تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورزی هوشمند به معنای استفاده از فناوری‌های اطلاعاتی و داده‌ها برای بهینه‌سازی سیستم‌های پیچیده کشاورزی است.

در این نوع از کشاورزی، کشاورزان می‌توانند از تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها برای دسترسی به داده‌هایی در مورد وضعیت خاک و گیاهان، زمین، آب و هوا، استفاده از منابع، نیروی انسانی، بودجه و ... استفاده کنند.

این روش می‌تواند دقت و سرعت کار‌ها را افزایش دهد و شیوه‌های نوین و مبتنی بر فناوری‌ها را جایگزین شیوه‌های سنتی، زمان بر و خسته کننده کند. البته در ایران هنوز کشاورزی سنتی به قوت خود پابرجا است؛ اما با تلاش ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این مدل از کشاورزی در حال گسترش یافتن است.

شرکت سامانه‌های هوشمند کشاورزی والی یکی از این مجموعه‌ها است که دستگاه هوشمند پاکسازی گل زعفران را تولید کرده است. مجموعه هوش آب خوان صنعت البرز هم شرکت دیگری است که با تولید سامانه پایش رطوبت خاک و گیاه برای آبیاری هوشمند بر پایه (IOT) به این حوزه ورود کرده است.

فناوری آوید نت، فرا سنجش افزار پردیس، هوبر آریا تک، دانش تدبیرآسیا، مشاوره مهندسی سیستم‌های اطلاعاتی صنعت یار، ارزش آفرینان کوهستان جنوبی، به روز اندیشان پارسی گل، پالیز گستر ویرا، شبکه ایرانیان هوشمند تمدن سبز، کیانا فردوس شهر، آوش ایده بهسان، صدرا تجارت سروش و طبیعت دوستان نوین کشت پالیز از دیگر شرکت‌های فعال این حوزه هستند؛ که محصولاتی، چون پکیج هوشمند چاه کشاورزی، نود سنسوری بیسیم اینترنت اشیاء در کشاورزی، نرم افزار طراحی شبکه‌های آبیاری، امداد کشاورز (سامانه مشاوره و ارتباط بین کشاورزان و کارشناسان خبره)، سیستم اتوماسیون و کنترل واحد‌های کشاورزی، طراحی، پیاده سازی و هوشمندسازی گلخانه‌های کشاورزی، ساختمان‌های مسکونی، تجاری و دامپروری، سامانه آنلاین رویداد‌های کشاورزی و سامانه تخصصی عرضه مجازی گل و سایر ملزومات گل و گیاه را ارائه کرده‌اند.

شبکه ایرانیان هوشمند تمدن سبز، کیانا فردوس شهر، آوش ایده بهسان، صدرا تجارت سروش، طبیعت دوستان نوین کشت پالیز، پرواز یاران سیرنگ، کیمیا گستر بارثاوا، فضا پایه کشتیار، بوم نگاران هوشمند امید و پیشگام پویای آوا تک هم برخی دیگر شرکت‌های این حوزه هستند که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت‌های خود را توسعه داده اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری شرکت های دانش بنیان کشاورزی دیجیتال کشاورزی فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۱۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۱۶ شرکت جدید دانش بنیان‌ در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله ربانی‌مهر صبح پنجشنبه در جلسه ستاد اقتصاد دانش‌بنیان شهرستان همدان گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان محور توسعه و تولید ملی و دستاورد دنیای جدید هستند که در حوزه کارآفرینی و ارز آوری برای کشور بسیار تأثیرگذار هستند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از ۱۷۷ طرح به ارزش ۲۴ میلیارد تومان با اعطای تسهیلات بانکی حمایت شد، اما انتظار است در سال جاری جبران شود و همه طرح‌های دانش بنیان‌ها حمایت شود.

وی یادآور شد: استفاده از محصولات و تولیدات دانش‌بنیان‌ها در ادارات و سطح جامعه باید به یک فرهنگ تبدیل شود و فرصت اشتغال‌زایی شرکت‌های دانش‌بنیان، فن‌آور و مراکز رشد را جدی بگیریم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان گفت: نمایشگاهی از دستاوردهای دانش بنیان‌ها ایجاد شود تا مدیران و مردم با این ظرفیت خوب اقتصادی آشنا شوند و جوانان را به فعالیت در حوزه دانش بنیان‌ها تشویق کنیم.

در این جلسه مدیران ادارات، کارشناسان دانشگاه‌ها و مدیران دو شرکت دانش بنیان فعال همدان در مورد دستاوردها و مشکلات این حوزه پیشنهادات خود را ارائه کردند.

از ۸۳ شرکت دانش‌بنیان استان همدان حدود ۶۷ شرکت معادل ۷۱ درصد در شهر همدان فعالیت دارند و ۱۶ شرکت جدید نیز مجوز گرفتند.

کد خبر 6101047

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۱۶ شرکت جدید دانش بنیان‌ در همدان
  • تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان شکسته شد
  • شکسته شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش بنیان
  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند