Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان گفت: مسافران وارد شده از غرب کشور به استان، همدان را با چشم انداز پالیز می‌بینند که در همین رابطه توجه ویژه شهردار جدید شهر نوپای پالیز به توسعه شهری آن به عنوان دروازه ورود به غرب استان و نیز زیبا سازی مبلمان ورودی این شهر ضرورت دارد.

مجید درویشی در مراسم معارفه اولین شهردار شهر نوپای پالیز از شهرهای جدید شهرستان اسدآباد که در شهرداری این شهر برگزار شد، اظهار کرد: شهر پالیز با توجه به موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر بزرگراه کربلا و قرار گرفتن در مسیر غرب کشور به مرکز و بالعکس دارای بزرگترین پتانسیل و ظرفیت برای گذر روستا به شهر شدن بوده و قطعا با استفاده از این پتانسیل با سرعت خوبی می‌تواند چهره شهری به خود بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال گذشته دو روستای مزرعه بید وجنت آباد مرکز دهستان سیدجمال در بخش مرکزی با ادغام به شهر تبدیل شدند، افزود: در این شهر نوپا نیاز است شهردار و شورای اسلامی شهر همزمان با تغییرات سخت افزاری و کار عمرانی و شهرسازی نسبت به کارهای و اقدامات فرهنگی و اجتماعی همزمان نیز اقدام کرده و مردم را در همراهی با خود برای نگهداری از شهر و نیز حرکت به سمت توسعه این شهر نو پا ترغیب و آشنا کنند.

درویشی با تاکید بر اینکه شهردار پالیز باید به نحوی برنامه‌های خود را برنامه ریزی کند که نیاز به آزمون خطا در کار نباشد، تصریح کرد: برای تغییر رویکرد نگرش مردم نیاز است شهردار جدید یک برنامه اجتماعی و فرهنگی را در دستور کار داشته و از نخبگان و صاحبنظران در این برنامه استفاده کرده و برنامه‌های اسناد بالادستی، سند چشم انداز و گام دوم بیانیه رهبر را در  مسیر توسعه شهر برنامه‌ریزی کند ضمن اینکه به نقاط مختلف این شهر یک نگاه عادلانه داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان گفت: شهرداری شهرهای نوپای آجین و پالیز برای توسعه شهری خود باید دارای یک برنامه و افق بلند مدت بوده و بر اساس برنامه تعریف شده به سمت توسعه پایدار شهر حرکت کنند چراکه شهروندان این شهرها انتظار دارند توسعه را در شهر خود به اندازه شهرهای هم تراز با شهرشان ببینند.

اختصاص یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار به شهرداری شهر پالیز

فرماندار اسدآباد  هم از اختصاص یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار به شهرداری شهر پالیز خبر داد و افزود: از این میزان اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان برای مطالعه طرح جامع شهر پالیز اختصاص داده شده است .

سعید کتابی با تاکید بر ضرورت نگاه متوازن و عدالت محور  شهردار پالیز  به نقاط مختلف شهر یاد آور شد: استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهر پالیز از نقش موثری در کسب منابع درآمدی پایدار برای شهرداری پالیز برخوردار خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: شورای اسلامی شهر پالیز و شهردار جدید به صورت رسمی پیگیر اخذ مجوزهای مورد نیاز و اخذ مجوز نیروی کار این شهرداری و پیگیری مصوبات باشند .

کتابی با تاکید بر پیگیری ادارت  خدمات رسان برای راه اندازی  احداث نمایندگی در شهر پالیز، اظهار کرد: با تبدیل دو روستای مزرعه بید و جنت آباد به شهر پالیز به تبع مطالبات و انتظارات مردم افزایش خواهد یافت که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا ،صبح امروز با حضور مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان در شهرداری شهر پالیز و آجین به ترتیب حمید اسدی به عنوان اولین شهردار شهر پالیز و علی قیصری به عنوان شهردارشهر آجین معرفی شدند.

گفتنی است؛ حمید اسدی ۳۵ ساله با تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی عمران اولین شهردار شهر پالیز پیش از این به مدت هفت سال شهردار آجین بوده است.

علیرضا قیصری شهردار جدید شهر آجین نیز دارای مدرک تحصیلی لیسانس در رشته مهندسی تکنولوژی عمران با ۱۸سال سابقه سرپرست دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان شهرستان و چندین دوره رئیس هیأت نظارت شورای نگهبان بر انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و مجلس خبرگان رهبری بوده و علاوه بر آن  ۱۳ سال سابقه خبرنگاری و مسئول دفتر خبر صداوسیما در شهرستان و سه سال مسئول حفاظت پرسنلی حراست صداوسیمای مرکز همدان را در کارنامه خود دارد.

در پایان از خدمات محمد عقیل قنبری سرپرست شهرداری شهر پالیز قدردانی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانها شهرستانها شهر پالیز مراسم تکریم و معارفه شهرداري توسعه شهری مديريت شهري مطالبات مردمی شهرداری شهر پالیز شهردار جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۹۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: زمینی به مساحت ۴۴ هکتار به شهرداری قم واگذار شده است تا در راستای احداث شهرک بازیافت اقدام شود.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: با همراهی مدیریت استان و اداره کل راه و شهرسازی، زمینی به مساحت ۴۴ هکتار واقع در جاده کوه سفید قم به شهرداری برای احداث شهرک بازیافت واگذار شده است.

وی افزود: این مسئله می‌تواند نقش مهمی در ساماندهی گاراژهای ضایعاتی در سطح مناطق هشتگانه داشته باشد. تقریباً ۱۳۳ گاراژ ضایعاتی در سال گذشته تعطیل شدند و امیدواریم با ایجاد شهرک بازیافت مجموعه‌های مرتبط با بازیافت در این شهرک مستقر بشوند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به دیوارکشی و آماده سازی این اراضی به عنوان گام نخست برای استقرار صنایع بازیافتی اضافه کرد: احداث مزرعه خورشیدی از دیگر اقدامات بهینه سازی استفاده فضای در مجتمع پردازش و دفن پسماند قم است.

اصفهانیان‌مقدم تاکید کرد: در این زمینه تفاهم اولیه حاصل شد تا از سطح زمین‌های مورد نیاز برای دفن پسماند شهری در سنوات گذشته برای احداث مزرعه‌های خورشیدی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته استقرار صنایع تکمیلی در سایت البرز مورد توجه بوده است، ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کنونی استقرار این صنایع و در راستانی این هدف تولید گرانول از خطوط پردازش دو سوله پیش بینی شده و فاز اول برای اجرای یکی از سوله‌ها برای فرایندهای تکمیلی و تبدیلی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه در سال گذشته خطوط انتقال پساب فاضلاب‌های تصفیه شده از تصفیه‌خانه جامع واقع در محدوده منطقه یک به سایت البرز به بهره برداری رسید گفت: همچنین در بحث انتقال گاز به سایت البرز نیازمند سرمایه گذاری بود که با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

اصفهانیان‌مقدم افزود: فرآیندهای مربوط به مدیریت پسماند در قم با توجه به کیفیت خدمات از نظر اقتصادی ارزان تمام شده است و قم با مدیریت فرآیندها، بازنگری آن‌ها و ارتقای کیفی خدمات یک مدل اقتصادی ارزان ارائه داده است.

کد خبر 751156

دیگر خبرها

  • شهر قم سالانه میزبان ۲۲ میلیون زائر داخلی و خارجی است
  • نشست معاونان عمرانی ادوار وزارت کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست ۴۵سال خدمت ماندگار با حضور معاونین عمرانی ادوار وزارت کشور
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲